DSC_0652.jpg

Történetünk

Kicsi korom óta a kutyák szerelmesei vagyok, ezt talán annak a gyönyörű skót juhásznak,

Alexnek köszönhetem aki mellett felnőhettem. Már akkor mikor tizenévesen őt sétáltattam

eldöntöttem, hogy egyszer tenyésztő szeretnék lenni, hogy mások is megtapasztalhassák milyen

egy csodálatos kutya mellett felnőni, velük együtt élni.

A Pembroke Welsh Corgikba a munkám során találkoztam és szerettem bele mikor a kutyaiskolába besétáltak egy kölyök corgival. Leesett az állam, hogy milyen találékony, okos, jó temperamentumú kiskutya már ilyen fiatalon. Rengeteg fajtájú kutyával volt szerencsém dolgozni, de a corgik levettek a lábamról és a szerelmese lettem a fajtának.

Ezután sok év várakozása és keresése előzte meg azt, hogy az első corgim hozzám kerülhessen, így hatalmas öröm volt mikor Hézi megérkezett 2019.05.01.-én hozzám. Majd nem sokkal később 2019.11.15.-én követte Sky is.

Mind a kettőjük amellett, hogy gyönyörűek és a kiállításokon csodás bírálatokat kapnak, számomra sokkal fontosabb, hogy csodás temperamentumú és személyiségű kutyák. Mind a ketten kiválóan átmentek a terápiás kutyák temperamentum tesztjén ami hatalmas büszkeséggel tölt el. És természetesen ott van bennük az akarat, önállőság, simulékonyság és a bohókás jellemük is.

Bízom abban, hogy sok egészséges, kiváló személyiségű és temperamentumú corgi születik a kennelünkben, hogy a jövendőbeli gazdik legalább olyan csodálatos kutyával oszthassák meg a mindennapokat mint bármelyik kutyám.