Kiskutyát szeretnél?

Kedves érdeklődő úgy érzed, hogy szeretnéd, hogy a családod tagja legyen egy ilyen csodálatos kutya, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!

 

Minden esetben szeretném személyesen is megismerni a kiskutya jövőbeli gazdiát így személyes találkozóra foglak meghívni hozzánk, hogy a kutyáimmal, a szülőkkel megismerkedhess, illetve én is Téged. Ilyenkor át tudjuk beszélni az összes kérdésedet, beszélgetünk a fajtáról és, hogy mivel is jár egy kutya a mindennapokban.

Minden esetben várni kell arra, hogy kiskutya kerüljön hozzád, mivel kicsi kennel vagyunk. Minden nálunk születő alom a lehető legnagyobb odafigyeléssel nő fel nálunk. A tenyésztés nekem szerelem és nem munka emiatt nem születik nálunk sok alom, minden párosítás alaposan megfontolt és sok szempont figyelembe vételével meghozott döntés.
A szempontok közül a legnagyobb szívügyem, hogy kiváló temperamentumú, jó szociális készségekkel rendelkező kölykök szülessenek, hogy valóban öröm legyen velük azaz idő amit velük tölthetünk életük során, természetesen az egészségügyi szűrések és a gyönyörű küllem mellett.


Mi a folyamata, hogy a Way of Winsome kennelből legyen kiskutyád?


Vedd fel velem a kapcsolatot telefonon, e-mailben vagy Facebookon. A munkám és a kutyák körüli teendők mellett nem mindig tudok azonnal válaszolni, de mindenkinek válaszolok amint időm engedi vagy vissza hívom telefonon. Ekkor meg is tudjuk beszélni a személyes találkozónk időpontját. Van lehetőség előjegyezni kiskutyára, sőt ha komolyan érdeklődsz kérlek tedd is meg hiszen nagyon sokan érdeklődnek és már van 2022-re is aki előjegyzett kiskutyára nálunk.