top of page
A9C687A4-588D-4867-8661-44CB05A29E34.png

“Ha egy kutya egyszer úgy döntött, hogy szeret téged, akkor mindig és mindaddig szeretni fog, amíg csak élsz.”

Tor Age Bringsvard

Kiskutyát szeretnél?

Hogyan tovább?

Kedves érdeklődő úgy érzed, hogy szeretnéd, hogy a családod tagja legyen egy ilyen csodálatos kutya, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!

 

Minden esetben szeretném személyesen is megismerni a kiskutya jövőbeli gazdiát így személyes találkozóra foglak meghívni hozzánk, hogy a kutyáimmal, a szülőkkel megismerkedhess, illetve én is Téged. Ilyenkor át tudjuk beszélni az összes kérdésedet, beszélgetünk a fajtáról és, hogy mivel is jár egy kutya a mindennapokban.

Minden esetben várni kell arra, hogy kiskutya kerüljön hozzád, mivel kicsi kennel vagyunk. Minden nálunk születő alom a lehető legnagyobb odafigyeléssel nő fel nálunk. A tenyésztés nekem szerelem és nem munka emiatt nem születik nálunk sok alom, minden párosítás alaposan megfontolt és sok szempont figyelembe vételével meghozott döntés.
A szempontok közül a legnagyobb szívügyem, hogy kiváló temperamentumú, jó szociális készségekkel rendelkező kölykök szülessenek, hogy valóban öröm legyen velük azaz idő amit velük tölthetünk életünk során, természetesen az egészségügyi szűrések és a gyönyörű küllem mellett.

Mi a folyamata, hogy a Way of Winsome kennelből legyen kiskutyád?

Vedd fel velem a kapcsolatot telefonon, e-mailben vagy Facebookon. A munkám és a kutyák körüli teendők mellett nem mindig tudok azonnal válaszolni, de mindenkinek válaszolok amint időm engedi vagy vissza hívom telefonon. Ekkor meg is tudjuk beszélni a személyes találkozónk időpontját. Van lehetőség előjegyezni kiskutyára.

2024 tavaszán 1 alom érkezését várjuk, szeretettel várom hívását. 

bottom of page